Naglar och Lush

Hej! Det första vi gjorde ute på stan var att fixa våra naglar. Vi gjorde dom längre, hade på gele och målade dom ljusrosa. Båda blev jättenöjda och Majas naglar är mer runda än Ellas. För en person kostade det 180 kr vilket är väldigt billigt, hemma kostar det runt 750-800 kr. Det tog lång tid men det var det värt :D
När vi var klara där så gick vi till den bästa shoppinggatan i Prag fast vi köpte inget där. Eller Ella funderar på att köpa en rosa kofta från Veromoda.. Superfin! Runt 3 gick vi iallafall tillbaka till hotellet för att slappa lite.. Vi satt vid datorn och lite men bloggade inte för att vi inte kunde ladda upp bilderna då haha..
 
Kl 6 träffades vi utanför Paladium för att shoppa och äta middag på en Sushi resturang. Första gången Maja åt sushi, och det var inte riktigt hennes sak. Menmen, nu har hon provat och vi hade iallafall väldigt roligt på resturangen. Maten kom på band och man plockade det man ville äta. När vi hade ätit oss mätta kom vi på att det åkte förbi en massa efterrätter på banden, så vi plockade några och hade provsmakning. Det var så äckligt så att det finns inte! De flesta var fyllda med en svart gegga som såg ut som snus som man först upptäckte efter man smakat, men det var någon slags sesam smörja. Allihop skrattade så mycket att vi höll på att dö. Det var så roligt att se varandras ansiktsuttryck när man smakade på dom äckliga små sesamfyllda bakelserna. Haha, tillochmed killen på andra sidan bandet skrattade men dock fick vi onda-ögat av dom som jobbade där.. 
 
När vi ätit klart så skulle vi gå i lite affärer, men först skulle vi gå på toa. När Maja sitter inne på toaletten så börjar städerskan att prata på Tjeckiska med henne och knacka på dörren, men Maja säger at hon inte kan komma in för att det är upptaget. Helt plötsligt låser hon upp dörren, sticker in huvudet och ler, placerar ut en papperskorg och låser sedan utifrån. Så här i Tjeckien får man inte ens vara ifred på toan.. ( Jag blev lite chokad..)
 
När vi väl började gå och titta i affärer så hittade vi några saker vi gillade och som fick följa med hem. Bla lite saker ifrån Lush, Thopshop och The Bodyshop. Lush, en affär som säljer jättebra skönhetsprodukter. Därifrån köpte vi en blå bodypeeling som vi ska dela på + att Ella köpte ett shampoo (Den lila klumpen i asken).Ifrån bodyshop: Ella: Persiko bodylotion pump och ett mango läppbalsam. Maja: Periko bodylotionpump, present till Amanda och en annan sak.
Sist så köpte Ella ett par coola och stora örhängen med "nitar" på från Thopshop.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0